Raportet mujore të cilësisë së ajrit në vitin 2018

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Titulli Raportet mujore të cilësisë së ajrit në vitin 2018
Pershkrimi Tabela me të dhëna për monitorimin e cilësisë së ajrit ku përfshihet pjesmarrja e Dyoksidit të Sulfurit, Monoksidit të Karbonit, Dyoksidit të Azotit, Ozonit si dhe e grimcave të suspenduara PM në ajër për vitin 2018
Burimi
Versioni 1.0
Autor Fadil Maxhuni
Email i autorit Fadil Maxhuni
Mirëmbajtësi Fadil Maxhuni
Email i Mirëmbajtësit Fadil Maxhuni