1 set i të dhënave i gjetur

Etiketat: Deklarimi

Filtro rezultatet
  • Tabela përmban: llojin e deklarimit, numrin e zyrtarëve të obliguar për deklarim, si dhe numrin e zyrtarëve që kanë deklaruar dhe që nuk kanë deklaruar.
    Lloji i skedarit
    Data e shtimit
    15-02-2019
Ju gjithashtu mund të keni qasje në këtë regjistër duke përdorur API (see API Docs).