Ndërthur

Informacione shtesë

Fusha Vlera
Përditësimi i fundit 2 Nëntor, 2018
Krijuar panjohur
Formati XLSX
Licenca Creative Commons Attribution
Emri Viti 2016
Pershkrimi Të dhëna për 12 tregues të realizuar të trajnimit për Administratë dhe Legjislacion