Ndërthur

Kjo pamje burimore nuk është në dispozicion për momentin. Kliko këtu për më shumë informacion.

Shkarko burimin

Informacione shtesë

Fusha Vlera
Përditësimi i fundit 15 Shkurt, 2019
Krijuar panjohur
Formati CSV
Licenca Creative Commons Attribution
Emri Viti 2013
Pershkrimi Tabela përmban: Numrin e mjekëve, numrin e infermierëve dhe institucioni në të cilin punojnë.