Viti 2017

URL: https://opendata.rks-gov.net/dataset/72320693-0a81-41af-a9e1-d8cf2e7bd84a/resource/9d80daf1-7f4b-4e78-b89b-a7b7558fda64/download/deklarimi-i-pasurise-ne-vitin-2017.xlsx

Tabela përmban: llojin e deklarimit, numrin e zyrtarëve të obliguar për deklarim, si dhe numrin e zyrtarëve që kanë deklaruar dhe që nuk kanë deklaruar.

Ndërthur

Informacione shtesë

Fusha Vlera
Përditësimi i fundit 15 Shkurt, 2019
Krijuar panjohur
Formati XLSX
Licenca Creative Commons Attribution
Emri Viti 2017
Pershkrimi Tabela përmban: llojin e deklarimit, numrin e zyrtarëve të obliguar për deklarim, si dhe numrin e zyrtarëve që kanë deklaruar dhe që nuk kanë deklaruar.