Viti 2017

URL: https://opendata.rks-gov.net/dataset/72320693-0a81-41af-a9e1-d8cf2e7bd84a/resource/5b2e685e-eb7e-4e1a-aa15-d3b59c2d1bf3/download/deklarimi-i-pasurise-ne-vitin-2017.csv

Tabela përmban: llojin e deklarimit, numrin e zyrtarëve të obliguar për deklarim, si dhe numrin e zyrtarëve që kanë deklaruar dhe që nuk kanë deklaruar.

Ndërthur

Kjo pamje burimore nuk është në dispozicion për momentin. Kliko këtu për më shumë informacion.

Shkarko burimin

Informacione shtesë

Fusha Vlera
Përditësimi i fundit 15 Shkurt, 2019
Krijuar panjohur
Formati CSV
Licenca Creative Commons Attribution
Emri Viti 2017
Pershkrimi Tabela përmban: llojin e deklarimit, numrin e zyrtarëve të obliguar për deklarim, si dhe numrin e zyrtarëve që kanë deklaruar dhe që nuk kanë deklaruar.